Pieter Hoekstra

Coldwater

Pieter Hoekstra 0514-569717
Tandarts € 90 Tandarts lastig
gevallen steeds bij huizen en prak
tijken aangebeld. Wil dit goedmaken.
Door mijn excuses te maken en dat dit
In het vervolg op een nettere
manier ze zal benaderen

B. Hoogeveen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coldwater (Actief sinds: 03-08-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pieter Hoekstra’ van Coldwater zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.