Veel nieuwe t.v.-zaken

Dakoyria

Veel nieuws op de t.v. kan mij nogal raken:
een natuurfilm, quizzes, muziek, een docu
Dit alles naar mijn uitgebreide smaken
Geleidelijk aan raak ik verzoend met mijn lot:

eeuwig aan de kwakkel, een wandeling wel
zo zot, laat staan door corona nogal beperkt
Ik kan niettemin even toch ook het positieve
zien, mjn tijd nog niet daar misschien?

Voorzichtig-aan zie je meer mensen op
straat, nog wel die mondkap op maar niettemin
zomaar een praatje ontstaat... Nu alleen nog de
ontluikende natuur We gaan er weer vol voor, met
vuur!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veel nieuwe t.v.-zaken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.