Terugblik na ruim vijftig jaren...

Dakoyria

Opeens kreeg ik weer de geest... Ooit eens
een poos verliefd op je geweest
Ik ben nu bezig aan de laatste jaren van mijn
bestaan, naar jou opeens weer op zoek gegaan

Internet staat voor niets en jahoor ik vond er een
'piets' over jou en je gezin Je ging destijds al een
kant op die ik voorzag Je bent er volledig op je
plek, studie en aanleg die ieder voor zich erin
voorzag

Jouw vrouw, wat ouder dan jij, bijna hoogbejaard
Jullie dochters die volop in topsport hebben
gestraald Ik sluit een eens zo mooie tijd definitief
af, zelfs nu ik je feitelijk al nooit meer zag

Mijn gevoelens, zo diep geworteld, nooit vond
ik in die zin mijn evenknie
Ik ben wel zo blij jou en je gezin te hebben gekend
Voor altijd Adieu, mijn allerliefste vent.

Dakoyia, 6 maart 2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Voor mij is gebleken dat niets of niemand zo'n impact op mij heeft gehad als een gebeurtenis/voorval in mijn tienerjaren/ respectievelijk twenties. Ik vergeet het nooit. Dakoyria, 6 maart 2024.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Terugblik na ruim vijftig jaren...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.