Mensen Van De Liefde.

Willem Bernardus Tijssen

Straten.
Straten en mannen.
Mannen.
Mannen en liefde.
Liefde.
Liefde en vrouwen.
Vrouwen.
Vrouwen en mannen.
Liefde en straten
Van mensen in amoureuse staten.


Steden.
Steden en pleinen.
Pleinen.
Pleinen en toeschouwers.
Toeschouwers.
Toeschouwers en bewonderaars.
Bewonderaars..
Bewonderaars en dromen.
Dromen en steden
Op pleinen van het heden

Schittering.
Schittering en bewondering.
Bewondering.
Bewondering en eer.
Eer.
Eer en liefde.
Liefde.
Liefde en verbazing.
Verbazing over de schittering
Van de mensen in hun liefdessfeer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mensen Van De Liefde.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.