INLOGGEN
«»

Familie



Familie heeft niet iedereen,
Als je het hebt koester het.
Niet iedereen heeft zoveel geluk.
Familie is alles.

Twee mensen vinden elkaar .
Ze maken een kind.
Dat ben jij.

Soms heb je geluk en blijven je ouders leven.
Maar soms heb je niemand meer…
Daarom als je het hebt,
Pak ze dan eens goed vast en zeg:
Ik hou van jouw.

Iedereen verdwijnt eens.
Daarom geniet ervan dat ze er zijn.
En ook al ben je eens boos,
Zeg sorry.
En vergeet ze nooit.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

LouVle.Dichter
Actief sinds: 26-10-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Familie’ van LouVle.Dichter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.