Silence

Juna_Frerichs

Sometimes silence can be almost frightening. The slight buzz going from ear to ear, the lonely feeling making goosebumps on your arms. And this yet beautiful silence was created just for you to be reminded who your living for...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Juna_Frerichs (Actief sinds: 02-06-2023)

Informatie bij het gedicht

Dit is een kort Engels gedicht over het begrijpen van wie er voor je zijn in moeilijke tijden. Vergeet nooit wie er achter jou staan.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Silence’ van Juna_Frerichs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.