INLOGGEN
«»

Ik mis je

Ik mis je zonder dat ik kan zeggen hoe en wanneer
en als ik het dan al probeer, nog eens temeer
Er is zoveel wederzijds onvermogen, onbegrip
Nu al zo vele, vele jaren en soms denk ik dat ik
erin stik...

Er zou toch een hechte familieband moeten kunnen
zijn
Was dít nu dan de bedoeling en vinden we het allebei
fijn?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015Informatie bij het gedicht:

Een vrouw geeft zich rekenschap van een al lang bestaande, verstoorde familieverhouding. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik mis je’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.