Fear me evil

YvU

 Fear me evil,
 Cuz I come in peace,
 I fight in liberty,
 With love unleashed,

 No I am not a god,
 Nor a angel or a prophet,
 I'm your very last shot,
 And I'm gonna rock it,

 I'll free your soul,
 Take away your pain,
 I will swallow it whole,
 And I will leave u like u came,

 Rough, Pure,
 And no one will harm u ever or ever again.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

YvU (Actief sinds: 30-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fear me evil’ van YvU zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.