INLOGGEN
«»

canned heat

 canned heat

 on my left some self rolled joints
 on my right some ice cold beers
 on my lap some horny young chicks
 the bear and the blind owl in my ears
 my bike is waiting for me outside
 but it is going to be a long hot night

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

heimwee Auteursrechten
Op dit gedicht ‘canned heat’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.