Doorsnee

Valentijn

Grimmig is je gezicht
Doortrokken van
Wrevel tegen de doorsnee
Leg je erbij neer
Leg je erbij neer
Rode kool is rode kool
Hoe mooi kan de doorsnee zijn
Je kunt er soep van maken
Rode soep van kool
Rodekoolsoep
Iedereen lust rodekoolsoep
Waarom jij niet
Alleen jij niet
Alleen jij

Eenzaam maar
Ongemaaid en ongemoeid
Niet tot strobalen geperst
Wees blij, wees blij
Dat je vleugels hebt





Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 07-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Doorsnee’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.