INLOGGEN
«»

Tweezaamheid

Die dag dat jij
je eenzaamheid mij had verteld
kreeg ik het mandaat
deze te doorbreken

zo kwam er tweezaamheid
een woord wat niet bestaat

maar bij ons een diep besef
dat het ontstaat
wanneer je hart gaat spreken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tweezaamheid’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.