Contactadvertentie

Vrouwke

Ik zoek gezelschap voor in de avonden.

Wie biedt zich aan?
Per saldo ken ik maar 1 andere vrijgezel
en het is die die ik bel
voor bezoek aan mij
maar vaak zegt deze zij
ik heb al een afspraak of ik voel me niet lekker
en zo blijf ik thuis alleen achter.
Dat is niet fijn.
Ik voel eenzaamheid en dat doet pijn.
Gezelschap voor in de avonden hoe kom ik eraan?
Hoe regel ik dit voor mezelf, hoe wordt ik hierin bekwaam?
Geef me een hint, geef me een tip
want deze situatie brengt me enigszins in een dip.

----Te veel avonden ben ik alleen---------wanneer kijkt er iemand samen met mij teevee---------------------------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juni 2023 Ik zit enigszins in een dip, wie geeft mij een tip?

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Contactadvertentie’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.