Jij bent niet gelijk aan mij

Gedichtenlady

 Jij bent geboren …
 als een unieke persoon
 met je eigen persoonlijkheid
 ben je heus niet verloren

 Ik ben er ook gekomen …
 en ik ben anders dan jij
 gelukkig maar dat dat zo is
 twee dezelfde mensen
 dan liep het zeker mis

 Geen twee personen
 zijn gelijk aan elkaar
 iedereen is anders
 dat is iets dat nooit veranderd

 Jij zou ook niet anders willen
 niemand op deze aarde
 want je eigen, unieke persoonlijkheid
 is van zoveel waarde

 Niemand is gelijk
 daar mogen we echt blij om zijn
 iedereen kent zijn eigen geluk
 zijn boosheid, angst, verdriet en pijn

 want moest het anders zijn
 ging de wereld stuk!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Elk mens is verschillend

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij bent niet gelijk aan mij’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.