Kanker even tot stilstaan gebracht

Dakoyria

Ik zie hem na verloop van enige tijd terug,
voller is nu zijn gelaat
Hij slikt onder andere vrouwelijke hormonen
vanwege problemen met zijn prostaat

Vooralsnog gaat het hem goed, beter dan
verwacht Schéren dat hij niet meer hoeft en
dus nalaten doet
Bewegen doet hij zich elke dag súf

Uitermate goed zou dat zijn Eigenlijk voelt
hij zich bést, los van meer dan lastige opvliegers
De kanker verloor momenteel haar ergste venijn.
Ondanks een slechte prognose mag hij er nog
zijn!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kanker even tot stilstaan gebracht’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.