INLOGGEN
«»

Alleen gezondheid is wat telt

Hierbij een bont boeketje
Van alles door elkaar
En mocht je piekeren, lieve ......
Dan kijk je hier maar naar

Wij hopen dat je heel, heel snel
Weer helemaal hersteld
Want heus, alleen gezondheid
Is wat in 't leven telt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Korstanje
Actief sinds: 10-10-2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alleen gezondheid is wat telt’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.