INLOGGEN
«»

Achter de wolken

Achter de wolken schijnt de zon.

Maar voordat een zonnestraaltje door kan komen,
Moeten eerst de wolken worden weggenomen.
Zie die wolken niet heel somber,
Maar als een pad op weg naar een wonder.

De ene wolk zo klein en bereikbaar,
De ander zo groot en erg kwetsbaar.

Laat de wolken verdwijnen,  1 voor 1,
De zon komt er uiteindelijk wel doorheen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dayenne Wiericx
Actief sinds: 11-06-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Achter de wolken’ van Dayenne Wiericx zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.