INLOGGEN
«»

Twee stappen naar voren, één naar achter

Ik zet dapper twee stappen voorwaarts en één
helaas achteruit... Vorder ik wel in mijn genezings-
proces? Ik sluit het niet uit
Dat hele proces van vallen en weer opstaan
Je grabbelt jezelf weer bij elkaar, wilt dóórgaan!

Het is intense angst die je te vaak belet, soms zelfs
lichamelijk zwaar in gang gezet...
Ik schat mezelf nu in beter functioneren op 50%
Dat is niet gek als je weet waaraan ik vroeger was
gewend!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Twee stappen naar voren, één naar achter’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.