INLOGGEN
«»

Onderaan de ladder

Onderaan de ladder.

Ik schuif steeds verder naar beneden
dit komt door mijn WAO verleden
daardoor verloor ik heel wat aan status
onderaan de ladder in de maatschappij belandde ik dus.
Ook privé viel geen eer te behalen
geen echtgenoot, geen gezin ook hier wederom falen.
Nou heb ik een minderwaardigheidscomplex
ook omdat ik niemand heb die met me kletst.
Het is een tranendal dit gedicht,
sorry hiervoor wijs mij het licht
om een tree hogerop te komen in de maatschappij
daarmee maak je me weer blij.

============lage status=========================

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vrouwke
Actief sinds: 17-09-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onderaan de ladder’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.