Nieuwe medische techniek uit V.S.

Dakoyria

Zomaar wat regels over een man die ik ken:
Een medische diagnose gekregen van een
erge soort...
Juist voor Oud- en Nieuw mocht hij naar huis
Met de mededeling "Nooit meer lopen"
beroerd gescoord

De eigenlijke voorspelling was aanvankelijk erg
fataal, haalt hij dit alles allemaal?
Een supersonisch nieuwe techniek uit de States
werd ingezet 60% haalt behandeling, de rest...?
Hij hoorde bij de geluksvogels maar moet ik wel

feliciteren gaan? Lopen is als blijvende handicap
er nooit meer bij... maar man en vrouw hebben
nog wél elkaar! Missen wil je elkaar toch ook niet,
zeker niet na zoveel jaar! Dus tóch min of meer
voor elkaar?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuwe medische techniek uit V.S.’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.