INLOGGEN
«»

Een junk die leeft met de spuit.


Een junk die leeft met de spuit.

Deze fout op deze fout
zo stapel ik mijn fouten
leer ervan is jou advies
zoek niet naar alibi's

met al onze goeie bedoelingen
willen we je helpen hier uit te komen
als je tegenwerkt
kan bij jou geen goede raad binnenstromen
je negeert toch de normale aanpassing
onze ideeën wil je niet inpassen
blijf de vraag
hoe ga je dit volhouden ?
ondankbaar is de natrap die je geeft
terwijl jij onder de drugs zweeft

wij doen nog steeds voor jou de moeite
wel wat later
op dit moment ben je nog geen prater
wij hopen je nog te kunnen redden
even wachten we nog
het zal ons uiteindelijk lukken
wedden....
een junk die leeft met de spuit
trieste zaken nemen ook keer
al kom je nog steeds met verweer
even voor de duidelijkheid
we trekken je in de werkelijkheid

een junk die leeft met de spuit
komt in het leven niet vooruit.


~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nolofanilo
Actief sinds: 25-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een junk die leeft met de spuit.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.