INLOGGEN
«»

Denk aan jezelf

 je had handen te over
 stuurde de tijd maar je lijf
 brandde op in die uurtjes

 lachte om zwakheid
 verachtte gezeur bij jou was
 de deur voor niemand gesloten

 vannacht is die cirkel
 doorbroken in pijn je lijf
 wilde jou niet meer zijn

 je had het roepen gehoord
 de klachten verstaan maar
 de zorgen als last afgedaan

 want jij was toch sterker
 had humor en gein jij wist ook
 hoe alles in perfectie moest zijn

 je hebt nu de einden gezien
 de wanhoop is niet te beschrijven
 in rafels die dan overblijven

 kom neem mijn hand
 rust uit en lach naar vandaag
 denk aan jezelf is wat ik je vraag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Denk aan jezelf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.