INLOGGEN
«»

Bedankt

 zonder jouw hulp
 had ik hier niet meer gestaan
 zonder jouw toereikende hand
 was mijn levenslicht allang uitgegaan

 want jij was de enige
 die mij haalde uit de goot
 geloof me zonder jou
 was ik allang dood

 jij liet mij zien
 dat wonderen wel degelijk bestaan
 en dat er nog zoveel is om voor te vechten
 jij bent de reden, dat ik niet ben heen gegaan

 bedankt voor alles
 en voor alles wat jij nog steeds voor mij doet
 bedankt voor dit tweede leven
 ik ga met volle zin, mijn tweede toekomst tegemoet

 BEDANKT.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bedankt’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.