INLOGGEN
«»

Bedankt

 Om er te zijn
 een beetje te voelen wat ik voel
 me niet te veroordelen voor mijn daden
 maar als een rotsblok achter me te staan

 Steun en raad te geven
 zelfs als er geen antwoorden meer zijn
 naar mijn gezeur te blijven luisteren
 elke keer weer

 Volhouden en vragen blijven stellen
 als ik alles op slot heb gegooid
 me toch genoeg vertrouwen te geven
 om weer te vechten voor iedere dag

 Een glimlach te toveren
 op mijn bedroefde gelaat
 wanneer ik dagenlang heb liggen twijfelen
 doe ik het nu goed of fout

 Gewoon...BEDANKT

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014Informatie bij het gedicht:

Een bedankje aan degene die me steunen wanneer ik het moeilijk heb Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bedankt’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.