Opeens was zij voor mij daar!

Dakoyria

Toen ik mij wel zo verlaten en alleen voelde,
was zij opeens onvoorzien daar...
Ik hoefde het niet eens te vragen, dit wel zo
lieve gebaar

Het is natuurlijk wel, dat ik goed haar dan ken
Een ver van gemakkelijk leven leidt zij dat ik
zeker erken
Goede mensen, tot mijn vreugde zijn zij er nog!

Als ik al bedank, lacht zij daarom, wuift het weg
Maar ik, in mijn ontreddering, ben blij met dat besef.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opeens was zij voor mij daar!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.