AAN DE PARACHUTE !!!

Dichterbijblij

AAN DE
PARACHUTE !!!

In België neerstortend vliegtuigje,
de piloot-veiligheids-instructeur
geen doods-buigje !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Zonder geluk vaart niemand wel ! Maar, onnodige gekkigheid stelt wel leven in de waagschaal !! Mensen denken te weinig na, het leven is kostbaar !! Te veel daarover onverschillig, getuige bij. niet nodige parachute-sprongen, beklimmingen, te lang hardlopen, zonder voorbereiding en te weinig herstel !! Allerlei onvolwassen waaghalzerij, slecht vb.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘AAN DE PARACHUTE !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.