INLOGGEN
«»

Spirituele groeten


spirituele groeten


ik zag de
blikken gaan
ogen lichtten op
in elkaar warm
en liefdevol verstaan

een verstolen lach
die een tintelende
spanning bracht
met ongeziene
warme complicaties

in even raken
ontlaadden met
kleine knettertjes
de voltages die wij
met allen maakten

nog hadden wij geen
enkel woord gewisseld in
dit onverwacht ontmoeten
maar wisten alles door
deze diepe spirituele groeten


wil melker
04/06/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Spirituele groeten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.