Savannah en Romy

Fred Hensens

Savannah, Romy, wat is in een naam,
tot je hun foto ziet, dan komt alles saam.
jonge fiere meiden in hun volle groei,
knap, vrolijk nog in hun volle bloei.

Ze zagen geen kwaad in sociaal mediëren
waarom ook, zij doen zo leuk die jonge heren,
zij tonen zich verscholen van hun mooiste kant,
gestoord, zetten zij jouw onschuld naar hun hand.

Zij zijn wreed en psychisch ernstig ziek,
maar jij mijn lieve meid, jij dacht aan romantiek
toen je besloot met een van hen te daten.

Hoe had je ook in hemelsnaam kunnen weten,
dat hij een geheime agenda had die stomme zieke kloot,
die jou aanviel, je jonge leven bij de wortel heeft gedood!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fred Hensens (Actief sinds: 07-06-2017)

Informatie bij het gedicht

Ter gelegenheid van de vermissing en het dood vinden van twee tiener meisjes in Bunschoten en Achterveld juni 2017.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Savannah en Romy’ van Fred Hensens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.