INLOGGEN
«»

Hoogzomer

Geleidelijk aan voegen zich meer bewoners erbij
in onze lommerrijke binnentuin, een parasol staat
al dichtbij

De gelegenheid wordt volop benut verder met elkaar
kennis te maken Nieuwe bewoners, nieuwsgierig,
gingen hun bezigheden staken

De zon gaf tevens af haar gloed; gebabbeld werd er,
de toon wat luchtig Een gevatte grap werkte even op
je gemoed

Een verrukkelijke dag om enige uurtjes passief te
verpozen Stoelen werden nog steeds aangeschoven
Een brede kring vormde zich

Wat nieuwtjes werden verder dan uitgewisseld;
al met al een vredig en gezellig gezicht.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoogzomer’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.