Boeketreeksboekjes

Vrouwke

Boeketreeksboekjes.

Liefdesromannetjes
spelen zich af in verre landen.
Op de kaft
man en vrouw
in innige omhelzingen.
Mooie plaatjes
een echt lokkertje.
Het verhaal gaat over
man jaagt op vrouw
en pas na vele misverstanden
geven ze zich aan elkaar.
Ze beloven te trouwen
en het vervolg;
het huwelijk
daar schrijven ze niet over
trouwen is het einde van het verhaal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Boeketreeksboekjes’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.