Boeketreeksromannetjes

Vrouwke

Boeketreeksromannetjes.

Het zijn de moderne sprookjes van
Assepoester en Doornroosje:
er was eens een vrouw,
ze ontmoette haar prins,
hij nam haar mee
en ze leefden nog lang en gelukkig.
Liefde met een happy end
na heel veel pech in het begin.
Ze spelen zich af in Griekenland, Spanje
Italië en andere landen.
Ik leerde er buitenlandse woordjes
zoals kalimera (Grieks) en ti amo (Italiaans)
Je kunt er een verloren uurtje mee vullen
beste vrouwen en je bevrijden
van een saai moment in je leven.

=====liefdesromannetje======even wegdromen====

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Boeketreeksromannetjes’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.