Niet populair cadeautje...

Dakoyria

Uit een tamelijk populaire winkel kreeg ik drie
waxinelichtjeshouders voor mijn verjaardag.
Helaas niet mijn smaak, hoewel zeer zeker
goed bedoeld... Zo gaat het zo vaak!

Ze vlot weggeven heb ik geregeld getracht;
niemand echter die op zoiets wacht...Ik prop ze
nu voorlopig maar in een al overvolle kast
Wellicht voor een ĂĄnder als de gelegenheid past?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 13-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet populair cadeautje...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.