INLOGGEN
«»

vier het verhaal - van harte

het leven is
als reizen in een boek
doorheen de bladeren
van dat wat al geschreven is

een roman ook
die je niet weggooien kunt
of dichtklappen wilt
noch teruggeven aan de uitgever

waar de jaren verjaren
doet verlangen naar meer
ons nieuwsgierig de vingers
de bladzijdes omslaan

het vervolg van de expeditie
de voleinding open nog
voert ons naar een einder
die gaandeweg zich verplaatst

dat in jouw boek
de nog te lezen pagina's
verhalen mogen
die het leven verder vieren doen

van harte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

verjaardagswens, 19 maart 2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vier het verhaal - van harte ’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.