Ik tel al jouw tranen.

Els Hengstman-van Olst

Ik tel al jouw tranen
en ken jouw diep verdriet,
gehuild in het verborgene
waar niemand 't weet of ziet.

Ik hoor jouw diepe zuchten
en hoor ook al jouw vragen,
alles is Mij bekend
en Ik zal je zeker dragen.

Twijfel nooit Mijn lieve kind
aan Mijn hulp en bijstand,
roep naar Mij in al jouw moeiten
en pak Mijn uitgestoken hand.

Hoe diep jouw nood ook zijn mag
blijf vertrouwen op Mijn kracht,
op Mijn onbegrensde Liefde
die al jouw pijn verzacht!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Psalm 39:13a

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik tel al jouw tranen.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.