in gedachten ben ik bij je

GRIETJE

Moeke…
In gedachten ben ik bij je
Al ben je zo ver weg
Herinneringen brengen jou dichtbij
en sterken ons voor onderweg....
29 april is jouw verjaardag,
dat doet weer even pijn
een traan verschijnt bij toverslag
Ik laat het even zijn …
Het gemis blijft heel nabij
Ik voel nog steeds die lege plek...
Maar toch is het weer tijd om dapper door te gaan
Ik zeg jou nog eens zacht “adieu” voor ik naar 't werk vertrek !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

GRIETJE (Actief sinds: 10-03-2015)

Informatie bij het gedicht

nog steeds heb ik verdriet als de verjaardag van moeke er aan komt....ook na 12 jaar blijft het gemis heel groot...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘in gedachten ben ik bij je’ van GRIETJE zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.