INLOGGEN
«»

Verdriet, om jou

Rustig loop ik op het strand,
Met mijn voeten in het zand,
Terwijl ik een spoor van stappen achterlaat.
Ik ben alleen, ik heb geen maat.
Het deert me niet.
Het doet me geen verdriet.
Ik denk aan jou!
Je was zo gauw
Weer uit mijn leven verdwenen.
Dat doet mij wenen!
Jij laat me achter, met een zee van pijn!
Toen jij er was, toen was het zo fijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

rxxsje.xx
Actief sinds: 15-03-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verdriet, om jou’ van rxxsje.xx zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.