Onvervuld verlangen

Joris Olivier

Onvervuld verlangen

Er was laatst een meisje in de vrije natuur,
die wilde vrijen, die wilde vrijen.
Maar helaas, helaas, het weer was te guur,
haar verlangen kon niet gedijen.

Een faun zag dit met lede ogen aan,
hij was zeer met dit lieve meisje begaan.
Hij nam haar mede naar zijn thuis,
het was er echter zoals bekend niet pluis.

Van het meisje is nooit meer iets vernomen,
de faun is met de noorderzon verdwenen,
helemaal niemand weet waar henen,
hij is nooit meer teruggekomen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onvervuld verlangen’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.