een mooie dag

godschalk ludo

Een mooie dag
Wat kan ik je vandaag wensen,
een handvol lieve mensen ,
een mensje met een lieve lach,
of het geluk wat ik in hun ogen zag.
Vier het leven, pluk je dag,
Elke dag dat je leven mag
Spaar je verontwaardiging ,
voor zaken die dat verdienen,
en niet voor elke scheve scheet,
het is een mooie dag, als je dat maar weet.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een mooie dag’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.