Mijn Bron

Pastor

Nog voor ik het kan spellen
stromen mijn woorden op papier
in een opwelling
van soms zo maar even

zoals een melodie
die de tonen
op de gevoelige snaar doen beven

zo volg ik mijn bron
de rest is mij om ’t even
omdat ik de poezie min
mijn hele hart klopt er in

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pastor (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn Bron’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.