Wat ze ook van me vinden

Danny van Strien

 Wat ze ook van me vinden
 Het komt wel weer goed
 Het was een hele nare tijd voor mij
 Alles wat ik had gaf ik allemaal weg
 Wat ze ook zeggen of verzwijgen
 Moet nog heel veel van mensen in het leven krijgen
 Ze kennen me
 Overal wordt er naar me gekeken geroepen en gezongen
 Ik ben gewoon een goedlachse eerlijke lieve jongen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Informatie bij het gedicht

persoonlijk

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat ze ook van me vinden’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.