Ik hoor je niet meer

Gedichtenlady

 Ik vond je lief
 maar ik denk
 dat dat nu gedaan is
 mis ik je wel nog
 dat is een onbeantwoorde vraag
 want
 ik zou het niet weten

 Ik ben verliefd op je
 of, ik was dat, tenminste
 want wat ik nu nog voor je voel
 weet ik zelf niet echt
 zou jij weten wat ik bedoel

 ik hoor niets meer van je
 geen telefoontje
 geen bericht
 je bent me vergeten
 je ziet me niet meer als vriendin
 een spijtige zaak

 maar wat heeft het voor zin
 dat ik om je treur

 Je zei dat je me nooit in de steek zou laten
 maar dat heb je nu wel gedaan
 we gingen vrienden blijven
 heb je altijd gezegd

 de waarheid is echter anders
 maar wat heb ik daar nu aan?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

over de jongen waar ik verliefd op was

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hoor je niet meer’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.