De momenten waarop ik alleen wil zijn

Gedichtenlady

 Soms wil ik alleen zijn
 wil ik niet
 dat er iemand in mijn buurt is
 wil ik dat ze allemaal
 van bij mij weggaan

 Ik kan hen niet verdragen
 ik heb teveel verdriet
 maar toch
 ergens diep vanbinnen in mijn hart
 is een luisterend oor
 wat ik wil vragen

 Ik wil dat iemand
 die voor mij speciaal is
 die aanbied

 Maar wees dan voorzichtig met me

 want eigenlijk
 is het moeilijk om ook die persoon
 toe te laten

 Sommige momenten
 ben ik onrustig
 gaat er zoveel om in mijn hoofd
 en wat men ook doet of zegt
 niets verdoofd!

 dat zijn de momenten
 dat ik alleen wil zijn
 met mijn pijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Soms wil ik gewoon alleen zijn ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De momenten waarop ik alleen wil zijn’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.