Vlammen van verdriet

Anony

 hij nam haar in zijn armen
 haar beschermen tegen de vlammen
 de vlammen van verdriet
 die hij in haar ogen ziet

 door de woorden die uit zijn hart komen
 weet ze dat ze niet alleen meer hoeft te dromen
 dromen dat ze niet alleen zal staan
 en de vlammen van verdriet in haar eentje te zullen moeten verslaan

 de vlammen zijn nu bijna gedoofd
 het mooiste is dat ze weer geloofd
 geloofd dat sommige van haar dromen
 ook echt uit zullen komen

 hij zal haar beschermen zover als die ook maar hoeft te gaan
 door kun je op rekenen, daar kun je van op aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Informatie bij het gedicht

...niet mooi.. maar kwam even niets anders dan dit....

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vlammen van verdriet’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.