Even niets meer

Anony

 schrijven lukt even niet meer
 nu even niet
 maar straks wel weer

 alles doet nu pijn
 je voelt je ziekjes
 dus niet echt fijn

 maar je moet niet vergeten
 dat je wel goed blijft eten
 en dat je ook goed drinken moet
 dan komt het allemaal wel weer goed

 maar neem er wel in alle rust de tijd voor
 weet dat ik veel aan je denk
 ene hier kom je ook wel weer door

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Even niets meer’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.