De zon en ik

Ton Jurriansen

Ik zag de zon
de zon zag mij
wij lachten lichte stralen

ik nam de zon
de zon nam mij
wij droomden alle talen

ik had de zon
de zon had mij
wij gingen langzaam onder

ik droomde de zon
de zon droomde mij
wij kunnen niet meer zonder

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ton Jurriansen (Actief sinds: 14-09-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De zon en ik’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.