ALS OMA ....

Dichterbijblij

ALS OMA ....

Haar tijd ver
vooruit !!
In zuinig en
milieu-bewust
besluit !!

Bijvoorbeeld,
een emmertje sop,
voor doorspoelen van WC,
zuinig met het drinkwater,
gewetensvol ermee !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 27-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Toen was geluk heel gewoon, net als ongeluk !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ALS OMA ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.