INLOGGEN
«»

Zoete herinneringen

Als in een gewas met struiken
verdwaal ik hier in rare gebruiken
gewezen gewoontes en zeden
maken plaats niet altijd met reden
dan hoor je: mens ga mee met je tijd
we leven niet in het tijdperk van het krijt
we zijn binnengestapt in een modern tijdperk
al is er hier en daar nog wel wat werk
ach, de nieuwe wereld is gewoon heel complex
en de ouderen lopen steeds meer en meer convex
krijgen hier en daar trappen tegen onze schenen
we kunnen het allemaal niet meer bijbenen
alleen zoete herinneringen beklijven
en komen soms zo zalig bovendrijven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoete herinneringen’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.