Zijn Licht in ons

Petra Groeneveld

Gods zegen in het nieuwe jaar
God met ons dat Hij ons spaart
voor ziekte rampen en gevaar
dat Hij ons daarvoor bewaard

Gods zegen in het nieuwe jaar
dat Hij ons kracht wil blijven geven
als zorgen ziekte ons omringen
toch van Zijn liefde zingen

God met ons en Zijn Licht in ons
het duister mag verdrijven
God met ons kom Immanuël
Uw licht mag blijven schijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zijn Licht in ons’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.