HERFST EN LENTE

Marion Kleuters

IK ZIE BOMEN
BLAD VERLIEZEN
MAAR EERST KNALORANJE
EN OKERGEEL
ALS MOKERSLAGEN DOOR
HET AZUUR
VAN DE LUCHT
KNALLEN TOTDAT
DE TAKKEN KAAL
ALS ROOFDIERKLAUWEN
DE LUCHT DOORKLIEVEN
EN ALLES DOOD
DOOD EN ZWART STAAKT

EN TOCH
LEEFT
ERGENS DIEP
ONZICHTBAAR NOG
EEN FRISHEID
ZO TEER
DE BELOFTE VAN GROEN
EEN HERINNERING:
IMMERS
ALS DE WINTER KOMT
ZAL OOIT DE LENTE VOLGEN.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marion Kleuters (Actief sinds: 03-10-2014)

Informatie bij het gedicht

01/02/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘HERFST EN LENTE’ van Marion Kleuters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.