God blijft onwankelbaar.

Els Hengstman-van Olst

De tijd tikt langzaam weg
het duurt nu nog maar even,
we vragen onszelf af:
waar is het jaar gebleven?

Zoveel is er al gebeurd
't gaat boven ons verstand,
de wereld staat op z'n kop
er is van alles aan de hand!

Maar toch...God is Dezelfde
Hij verandert niet,
't Oude Jaar is haast voorbij
en misschien zag je Hem niet!

Toch had Hij alles in Zijn hand
en gaat je nu weer voor,
't komende jaar is onbekend
daarom volg Hem in zijn spoor!

Vergeet wat achter je ligt
en zie wat komen gaat,
grijp de hand van Jezus vast
zodat je stevig staat!

Stormen zullen zeker komen
en zalig als jij Jezus vond,
God is en blijft onwankelbaar
Hij is jouw Rots en vaste grond!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘God blijft onwankelbaar.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.