nieuwjaar 2023

godschalk ludo

Nieuwjaar 2023
Wij wensen je geen te overdadig gevulde tafel.
wij wensen je wel een overdadig gevulde grote fles,
gevuld met overdadige woorden van troost , gedachten van liefde.
Gevuld met tederheid en samenhorigheid,
positieve gedachten en gelukzaligheid.
Woorden, melodieën en gezangen.
Een fles die je overdadig kunt schenken aan ieder die het nodig heeft.
En ook iemand die je fles kan vullen als ze leeg geraakt.
Dit wensen wij aan u en de uwen,
Vanwege ons en de onzen.
Gelukkig nieuwjaar.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘nieuwjaar 2023’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.